آیا دکوراسیون منزل برایتان مهم است؟ چقدر با رادیاتور قرنیزی آشنا هستید؟ شاید به ذهنتان برسد ارتباط این دو سوال چیست؟ اگر با رادیاتور قرنیزی آشنا باشید جواب این سوال برایتان روشن است. چرا که رادیاتور قرنیزی بیشترین سازگاری را با دکوراسیون منزل یا محل کارتان میتواند داشته باشد و برخلاف رادیاتورهای رایج آلومینیومی، کوچک و باریک است و فضای کمی را در قسمت پایین دیوار اشغال میکند و نحوه نصب آن طوری است که گویا بخشی از دکراسیون منزل است.
این رادیاتورها مزایای بسیار زیادی دارند ولی در کنار این مزایا معایبی نیز دارند که یکی از آنها این است که گرد و خاک را به سمت خود جذب میکنند و باید نسبت به تمیز کردن آن اقدام کنید. در این مقاله قصد داریم نحوه تمیز کردن رادیاتور قرنیزی را برای دوستانی که با این مسئله مواجه هستند شرح دهیم لطفا با لوله بازکنی تهران همراه باشید.
رادیاتور قرنیزی چیست؟
برای اینکه بدانید رادیاتور قرنیزی چیست ابتدا باید بدانید که قرنیز چیست؟ قرنیز قطعهای از جنس مصالح متفاوتی ازجمله سنگ، چوب، پلاستیک، استیل، شیشه، PVC و MDF است که در بازار عرضه میشود و به صورت نواری باریک در پای دیوارها و خط تقاطع دیوار یا کف ساختمان نصب میشود و علاوه بر زیبایی دکوراسیون منزل باعث جلوگیری از برخورد اشیاء به گچکاری خانه میشود. البته این تنها کاربرد قرنیز نیست بلکه می توان کابل و سیم و لوله را از داخل قرنیز عبور داد تا اصلاً به چشم نیاید و زیبایی خانه را به هم نزند. کاربرد دیگر آن که مربوط به مقاله ” نحوه تمیز کردن گرد و غبار رادیاتور قرنیزی ” است نصب رادیاتور در داخل آن است که به آن رادیاتور قرنیزی گفته میشود. در این میان اگر به خدمات تخلیه چاه تهران نیاز داشتید، با ما تماس بگیرید.
انواع رادیاتور قرنیزی
رادیاتورهای قرنیزی در واقع نسل جدید سیستمهای گرمایشی هستند و در دو نوع وجود دارند.
رادیاتور قرنیزی برقی
رادیاتور قرنیزی هیدورنیک
این رادیاتورها برای افرادی که محیط خانه کوچکی دارند و دکوراسیون منزل برایشان اهمیت زیادی دارد بسیار مناسب هستند این رادیاتورها مزایای زیادی دارند که در اینجا برخی از آنها را برایتان بازگو میکنیم:
مزایای رادیاتور قرنیزی
- با توجه به اینکه این رادیاتورها در پایینترین بخش دیوارها نصب میشوند برای خانههای کوچک بسیار مناسب هستند چرا که عملا فضایی را اشغال نمیکنند و زیبایی خانه را به هم نمیزنند.
- به دلیل اینکه این رادیاتورها دورتا دور اتاق نصب هستند گرما را به صورت یکنواخت در محیط توزیع میکنند.
- رادیاتورهای قرنیزی بی سروصدا کار میکنند و آلودگی صوتی ایجاد نمیکنند.
مطالعه مقاله لوله بازکنی سعادت آباد را به شما پیشنهاد می کنیم.
معایب رادیاتور قرنیزی
از معایب آن نیز می توانیم به موارد اصلی اشاره کنیم:
- رادیاتورهای قرنیزی برقی چون برق زیادی مصرف میکنند باعث افزایش هزینه برق مصرفی شما میشوند و بیشتر مناسب خانه های کوچک هستند که زود گم شوند.
- از آنجایی که جنس پره ها و رویه این رادیاتورها اوصولا از جنس مس و آلومینیوم تشکیل شدهاند زود زنگ میزنند و همچنین گرد و غبار زیادی به خود جمع میکنند که باید هر چند وقت یکبار روکش آن را باز کنید و تمیزکاری کنید. در خصوص نحوه تمیز کردن رادیاتور قرنیزی در ادامه بیشتر صحبت خواهیم کرد.
- از آنجایی که این رادیاتور در دور تا دور خانه نصب میشود نباید در نزدیکی آن مبلمان و کمد و تلویزیون یا هر وسیله دیگری قرار دهید زیرا عمل گرمایشی رادیاتور را دچار مشکل کرده و گرما نمیتواند در خانه گردش کند و اینکه ممکن است به علت گرما به وسایل آسیب بزند.
- نوع هیدرونیک آن نیز ممکن است بعد از مدتی نیاز به هواگیری داشته باشد که باید هواگیری را انجام دهید تا عملکرد سیستم دچار مشکل نشود.
پشنهاد امروز: مقاله لوله بازکنی ستارخان
نحوه تمیز کردن رادیاتور قرنیزی
ممکن است بعد از چند ماه که رادیاتورهای قرنیزی را در خانه یا محل کار خود نصب کردید متوجه شوید که مثل اوایل محیط گرم نمیشود و اختلالی در کار رادیاتور پیش آمده است. خیلی نگران نباشید همانطور که قبلا اشاره کردیم یکی از ایرادات این رادیاتورها این است که گرد و غبار در میان پرهها و سطح آن جمع میشود و این گرد و غبار جلوی عملکرد صحیح رادیاتور که گرمایش محیط است را میگیرد. برای اینکه این مشکل پیش نیاید هر چند ماه یکبار روکش رادیاتور را برداشته و اقدام به تمیز کردن پرهها و تمام سطح رادیاتور کنید، تمام درزهایی که گردو غبار در آن جمع شده را تمیز کنید تا دوباره رادیاتور عملکرد خود را بدست آورد. در ادامه مطلب در خصوص روش تمیز کردن این رادیاتور بحث خواهیم کرد.
برای اینکه کار تمیز کردن را شروع کنید ابتدا رادیاتور را خاموش کنید تا خنک شود و عمل تمیزکاری راحت انجام شود. سپس کاور رادیاتور را بردارید و با جاروبرقی اقدام به تمیز کردن رادیاتور کنید. می توانید برای بهتر شدن کار از برس جاروبرقی که برای تمیز کردن گرد و غبار است استفاده کنید . البته برس جارو برقی همه بخشها را نمیتواند تمیز کنید بعد از اینکه به صورت کلی رادیاتور را تمیز کردید یک دستمال نخی را مرطوب کنید و یا میتوانید از دستمالهای مرطوب میکروفایبر هم استفاده کنید، با استفاده از دستمال مرطوب بین پرهها را خوب تمیز کنید و نگذارید جایی بدون تمیزکاری بماند. شعبه لوله بازکنی غرب تهران یکی از شعبات فعال ما در سطح شهر تهران می باشد.
حال که تمیز کردن پرهها و سطح رادیاتور را تمام کردید بهتر است فضاهای باز و سوراخهای بین لولهها و دیوار را پر کنید. این فضاهای باز در اطراف رادیاتور قرنیزی باعث جمع شدن گرد و غبار بر روی پرههای رادیاتور شده و عمل گرمایش آن را دچار مشکل میکند و فاصله زمانی پاکسازی را کوتاهتر میکند. برای رفع این مشکل بهتر است این فضاها و سوراخها با مواد مناسب پر شود.
فضای خالی بین لولههای رادیاتور قرنیزی را چگونه پر کنیم؟
- برای پر کردن این سوراخها میتوانید از اسپری فوم عایق حرارتی استفاده کنید. این اسپری را به راحتی میتوانید تهیه کنید و برای پر کردن درزها از آن استفاده کنید. این اسپری دارای قابلیت بالای پـرکردن فضاهای خـالی و دارای ارزش عایقی بالا در برابر حرارت و صدا می باشد.
- برای درزهای کوچک میتوانید از درزگیرهای سیلیکونی مقاوم در برابر گرما استفاده کنید.
- از نوارچسبهای آلومینیومی غافل نباشید این نوارچسبها برای پر کردن شکافهای ریز رادیاتور بسیار مناسب هستند.
بعد از اتمام این کار دوباره کاور رادیاتور را قرار دهید و رادیاتور را روشن کنید تا رادیاتور مثل روز اول کار کند.
اگر در این مورد نیاز به مشاوره داشتید می توانید با شعبه لوله بازکنی شهرک غرب تماس بگیرید.
سخن پایانی
رادیاتور قرنیزی نسل جدید وسایل گرمایشی هستند که می توانند در صورت اجرای مناسب عمل گرمایش را خوب انجام دهند و توزیع گرمای بسیار خوبی دارند. برای اینکه این رادیاتور بتواند کار گرمایشی خود را به خوبی انجام دهد باید هر چند ماه یکبار تمیز کاری شود در این مقاله سعی کردیم در خصوص این مسئله توضیحاتی را خدمتتان عرض کنیم.