پرش به محتوا
خانه » وبلاگ » انواع وان حمام

انواع وان حمام

  • از
انواع وان حمام

وقتی برای خرید وان حمام مراجعه می کنید با مدل های مختلف مواجه می شوید که تقریباً هیچ محدودیتی برای استفاده از آنها در حمام های مختلف وجود ندرد و تنها تفاوت آنها در جنس و ابعاد ساخت آنها است. شما باید به هنگام خرید به متراژ حمام ساختمان خود دقت کنید و مدل و ابعاد مناسب با فضای خود را انتخاب و خرید کنید. اما عامل دیگری که در خرید وان مناسب برای حمام شما موثر است، متریال و نوع طراحی و شکل ظاهری وان است.

وان ساده بهتر است یا وان جکوزی؟

یکی از سوالات پرتکراری که از سرویسکاران ما در ماموریت های لوله بازکنی تهران سوال می شود این است که آیا وان ساده بهتر است یا وان جکوزی؟ چیزی که اول باید به آن توجه داشته باشید این مساله است که وان ساده با وان جکوزی متفاوت هستند و این تفاوت در مکانیزم و عملکرد آن ها است.
در وان جکوزی آن را با آب گرم پر می کنند و اگر در داخل وان بنشینید به مرور زمان، دمای آب سرد نمی شود و آب با همان دمای تعیین شده به گردش درمی آید و بر همان دمای اولیه ثابت می ماند. در حالی که در وان معمولی، اگر وان را با آب گرم پر کنید به مرور دمای آب تغییر می کند و آب سردتر می شود. پس با علم به این تفاوت، وان مناسب با فضا و سلیقه خود را انتخاب کنید.

ابعاد استاندارد برای وان حمام

همانطور که قبلاً هم اشاره شد، وان را باید متناسب با فضای حمام خرید کنید تا با کمبود فضا مواجه نشوید. البته همه وان های حمام، دارای مخازن با ابعاد استاندارد هستند. معمولاً دارای ۱.۵ متر طول و حدود ۷۶ سانتی‌متر عرض هستند و عمق‌ آن‌ها در بیشتر موارد به ۳۵ سانتی‌متر یا بیشتر می‌رسد. اما مساله ای که در اینجا حائز اهمیت است این است که قبل از خرید وان باید محل قرارگیری وان حمام و انشعاب آب، درب حمام و نحوه قرارگیری لوله های آب دقت کرد. یکی از نشانه های پر شدن چاه فاضلاب این است که آب از لوله حمام تخلیه نمی شود و باید با تخلیه چاه تهران تماس بگیرید.

انواع وان حمام کدام است؟

در زمان خرید، تنوع زیادی بین شکل های مختلف با متریال متفاوت وجود دارد که این سوال پیش می آید که چند نوع وان حمام وجود دارد. بنابراین در ادامه به بررسی انواع وان حمام می پردازیم.

انواع وان حمام از نظر جنس و متریال به‌کار رفته

وان حمام پلاستیکی (فایبرگلاس، آکریلیک)

وان حمام پلاستیکی

پلاستیک یکی از در دسترس ترین متریال های موجود برای ساخت وان است که وان های زیادی هم با همین متریال ساخته شده اند.ی

مزایای وان حمام پلاستیکی

منعطف بودن و امکان شکل دهی آن
رسانای گرما و انتقال گرما به هنگام استفاده از وان
سبک بودن و دارای وزن کم معمولاً بین ۳۰ الی ۴۰ کیلوگرم

معایب وان حمام پلاستیکی

مشکل تمیز کردن و رسوب مواد لزج بر روی آن
مقاومت پایین در مقابل استفاده از مواد شوینده

وان حمام ساخته شده از جنس فولاد ضدزنگ

به دلیل نصب وان در فضای پر از رطوبت، یکی از متریال های پرکاربرد برای ساخت آن، فولاد ضدزنگ است. دقت کرده باشید، یک لایه لعاب پرسلان بر روی پوشش فولادی وان ها زده می شود. با توجه به متریال به کار رفته در ساخت آن، قیمت مناسبی دارد و به راحتی هم تمیز می شود. برای نصب می توانید با لوله بازکنی سعادت آباد تماس بگیرید.

وان حمام چدنی

وان حمام چدنی

روی این نوع وان ها هم پس از ساخته شدن از چدن، همانند وان های فولادی، با یک لایه پرسلان ضخیم به عنوان لعاب، پوشش داده می شود.
مزیت وان حمام چدنی نسبت به وان فولادی، استحکام بالای آن در برابر سایش است. دلیل این امر هم لایه پرسلان ضخیم تر نسبت به وان های فولادی است. البته این مساله می تواند به یک عیب هم بدل شود و وزن آن را تا 150 الی 250 کیلوگرم بالا برد.

وان حمام از جنس پلیمر

وان‌های پلیمری از نوعی پلاستیک که جلوه گرانیت و مرمر دارند، ساخته می شوند و در رنگ‌های مختلفی در بازار وجود دارند که این تنوع در رنگ یکی از مزایای آن به شمار می رود. وان های پلیمری ضخامت کمتری دارند و به همین دلیل به مرور زمان ترک می خورند. زمانی هم که روکش آن ساییده و از بین می رود لایه زیرین آن یعنی پلیمر به راحتی دیده می شود. 

آنچه پیشنهاد می شود مطالعه کنید: لوله بازکنی ستارخان

وان حمام از جنس کامپوزیت

وان حمام از جنس کامپوزیت

وان کامپوزیت از ترکیب فولاد سنگین، نوعی رزین خاص و لعاب چینی ساخته شده و خصوصیات وان چدنی را داراست ولی نسبت به وان چدنی وزن کمتری داشته و در مقابل سایش مقاومت بیشتری دارد. البته یک عیب برای وان کامپوزیتی می توان برشمرد و آن سرد شدن دمای آب داخل آن است.

انواع وان حمام از نظر شکل و فرم قرارگیری

علاوه بر متریالی که در ساخت انواع وان حمام موجب تمایز آن می شود، وان ها از نظر شکل ظاهری و محل قرارگیری در حمام، مدل های مختلفی دارند. در ادامه به بررسی انواع وان حمام بر اساس شکل ظاهری آن می پردازیم.

وان حمام مثلثی

برای ساختمان هایی که فضای حمام کوچک است و می خواهند از فضای موجود نهایت استفاده را ببرند، پیشنهاد ما استفاده از وان های مثلثی است که برای نصب در گوشه و کنج حمام تعبیه و طراحی شده اند. البته وان حمام مثلثی در دو مدل بدون دوش و با قابلیت نصب دوش در بازار موجود است.

وان پلت فرمی

اگر فضای کافی در حمام دارید و به دنبال یک وان شیک می گردید، توصیه می کنیم که از وان های پلت فرمی استفاده کنید که در داخل زمین یا داخل سکو جاسازی می شوند.

وان حمام ایستاده بدون پایه

وان حمام ایستاده بدون پایه، مناسب برای افرادی است که نمی خواهند از حمام‌‌های ایستاده استفاده کنند و می خواهند وان‌های جزیره‌ای متناسب با دکوراسیون حمام خود را تهیه کنند، می‌تواند بهترین گزینه برای خرید باشد. البته هنگام خرید وان حمام ایستاده توجه داشته باشید که برای نصب آن حتما باید با یک متخصص نصاب همکاری داشته باشید. متریال ساخت وان‌های ایستاده بدون پایه از مواد مختلفی است.
مهمترین شاخصه وان های ایستاده این است که باید آن ها را در محل های ثابتی نصب کنید و اطراف آن را با پوشش هایی از قبیل کاشی، سرامیک یا چوب‌های ضد آب پوشاند. یک مزیت و یک عیب برای این نوع وان حمام وجود دارد و آن این است که نسبت به وان های پایه دار، محکم تر بوده ولی در مقابل نسبت به سایر وان های لاکچری، به فضای بیشتری جهت نصب احتیاج دارند.

انچه پیشنهاد می شود مطالعه کنید: لوله بازکنی تهرانپارس

وان‌ ایستاده

از آنجایی که این نوع از وان حمام به هیچ دیوار و یا سطحی متصل نمی شود، به راحتی قابلیت جابجایی دارد. ولی اگر قصد خرید این نوع وان حکمام را دارید، باید در نظر بگیرید که باید فضای بزرگی در اختیار داشته باشید.

وان‌ خوابیده و پایه‌دار

در حمام های قدیمی از وان خوابیده و پایه دار، استفاده می شود و شکل ظاهری طراحی آن دستخوش تغییرات خاصی نشده است.

وان‌ جکوزی

وان‌ جکوزی

یکی از مدرن ترین انواع وان حمام، وان جکوزی است که آب در داخل آن در گردش است و قبلیت حفظ دما را دارد. این مدل هم برای نصب نیاز به فضای بزرگی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با لوله بازکنی